Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см. У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами. Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність. Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.
Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Стародавній сорт гігантської вʼюнкої квасолі. Рослина любить сонце та тепло, вимагає опори заввишки 2,5 метри. У Південній Італії цю квасолю вирощують для захисту томатів від сонця. З численних стручків виростають прекрасні квасолини, великі та плоскі, як монета. Один з найкрасивіших сортів квасолі, також відомий, як Плямиста Ліма, з білим насінням, усіяними бордовими цятками та завитками. Унікальні мітки на бобах добре зберігаються навіть після приготування. Може похвалитися чудовим каштановим смаком, доповненим багатою текстурою, схожою на картоплю. Цінується за свій дуже приємний, м'який смак, який підходить для багатьох страв. Після варіння їх кремоподібну та маслянисту консистенцію оцінять навіть найвишуканіші гурмани. Це вʼюнка квасоля з великими плоскими темно-зеленими стручками, злегка вигнутими, довжиною 12-14 см, що містять 2-3 насінини. Збір врожаю відбувається у серпні та вересні, 85-95 днів від сходів.
Кошик Вашого замовлення: перед відправкою заповніть всі поля.
Кошик Вашого замовлення: перед відправкою заповніть всі поля.