Газонна трава
Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см.
У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами.
Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність.
Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.

Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Ви можете нам зателефонувати або написати у вайбері.
+380 93 30 03 812 Номер для дзвінка до нашого консультанта.

Патіссон Золотий мармур

13,00
грн.
Старовинний французький сорт із смачними золотистими плодами у формі блюдця із зубчастими краями, наповненими чудовим горіховим смаком. Молоді плоди яскраві, лимонно-жовті, приємні та ніжні, а в міру дозрівання вони стають насичено-оранжевими міцними і хрусткими.

Кожна стадія зрілості цього патисона має свій смак. Коли вони молоді (до 7,5 см), вони дуже солодкі, ніжні та з тонким смаком. Відмінно підходять для жаркого, грилю та маринування. Коли 12,5-15 см у діаметрі вони чудові для начинки, супів, запіканок та випічки, з більш зрілою текстурою цукіні. Мають, як і раніше, чудовий смак, коли зібрані перезрілими.

Мабуть, найдивовижніша річ у цьому патисоні – його здатність збережеться на рослині протягом місяця. Це подвійна культура для використання протягом усього літа та зимового тривалого зберігання. Сіють навесні та знову в середині літа для осіннього врожаю. Збирання плодів починають через 45-55 днів після сходів. Рослини мають форму великого куща, але не компактного, утворюють численні бічні пагони, виростаючи на 60-90 см у висоту і поширюючись на 90-150 см.

Ви можете переконатися у якості!
Паперовий конверт без проклеєнь з боків усередині якого знаходиться герметичний поліетиленовий zip lock пакетик із насінням. Таким чином, Ви зможете оцінити кількість і якість насіння і переконається в тому, що наше насіння відповідає найвищим вимогам.
Made on
Tilda