Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см. У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами. Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність. Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.
Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Ви можете нам зателефонувати або написати у вайбері.
+380 93 30 03 812 Номер для дзвінка до нашого консультанта.
Цей старовинний сорт родом із гарячого сухого району навколо Барі в Апулії (Південна Італія). Як справжні огірки, ці дині дуже хрумкі та смачні, з м'яким та чудовим ароматом, вони представлені великою різноманітністю форм та кольорів, відомі італійською мовою як дині СаговеМо. Перша письмова згадка про цей сорт із Гравіни відноситься до 1608 року. Зібрані маленькими, вони смакують як огірок, без будь-якої гіркоти. Їх використовують у салатах, їдять свіжозібраними, солять, маринують та консервують. Багато хто вважає їх вищими за справжні огірки. Рослина СаговеНо сильно-плетиста, нагадує огірок, але батоги міцніші, з динним великим листям. Подібно до мандурських круглих огірків, у Кароселло немає шипів, як у звичайного огірка, але є легкий персиковий пух, який дуже легко знімається. Зеленці довжиною до 12 см починають зривати наприкінці червня-початку липня. Плоди яскраво-зелені, щільно прилеглі до батогів. Якщо ви дозволите їм зростати та дозрівати довше, вони стануть жовтими та солодкими динями з білою м'якоттю. До серпня вони повністю дозрівають, стають соковитими, ароматними, 2-3 кілограмовими динями з гарною витягнуто-овальною формою, забарвленими у яскраво-жовтий колір, іноді вони стають сітчастими. На одній рослині виростає 10-12 динь. Насіння висівають у досить зволожений ґрунт, як тільки він стає теплим (у травні). Для раннього врожаю вирощують розсаду, починаючи з березня-квітня. Перші сходи з'являються вже за тиждень. Відстань між рослинами близько метра. Для збільшення врожаю рослини формують – головне стебло прищипують над п'ятим листом, що стимулює утворення численних бічних пагонів, а бічні пагони – після сьомого листка. СаговеІо добре росте як на землі (в розстилі), так і шпалері. Ці дині непогано зберігаються до 2 місяців, при цьому набираючи свою насолоду. Вони веселі і мають відмінну давню історію, і вам варто спробувати, якщо ви шукаєте ще один відмінний літній овоч, щоб додати у ваше меню!
Ви можете переконатися у якості! Паперовий конверт без проклеєнь з боків усередині якого знаходиться герметичний поліетиленовий zip lock пакетик із насінням. Таким чином, Ви зможете оцінити кількість і якість насіння і переконається в тому, що наше насіння відповідає найвищим вимогам.
Кошик Вашого замовлення: перед відправкою заповніть всі поля.
Кошик Вашого замовлення: перед відправкою заповніть всі поля.