Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см. У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами. Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність. Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.
Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Новий сорт великого солодкого перцю у формі квадратного дзвону. Величні розміри та товсті стінки з великою кількістю м'якуша роблять його ідеальним для начинки. Особливість цього перцю полягає в красі забарвлення та незвичайному дозріванні від смарагдово-зеленого до темно-фіолетового, що переходить у насичений шоколадно-коричневий. У своїй повній ботанічній зрілості він стає темно-червоним.
Формує кубоподібні плоди розміром 10 на 10 см з чудовою насолодою та ароматом, що досягають ваги 250 г. Стінки товщиною близько 5 см з красивою шоколадно-червоною м'якоттю.
Навіть будучи зібраним зеленим, цей перець такий м'ясистий, солодкий, смачний, ароматний, як і багато інших повністю стиглих перців. Висота рослин близько 50 см.
Це ранній «шоколадний» сорт, створений у Північній Кароліні, США. Атлантичне гірське походження, надає рослинам холодостійкість (вони особливо терпимі до прохолодних ночей), посухостійкість та стійкість до захворювань. Починає дозрівати через 75 днів після висадки розсади.
Ви можете переконатися у якості! Паперовий конверт без проклеєнь з боків усередині якого знаходиться герметичний поліетиленовий zip lock пакетик із насінням. Таким чином, Ви зможете оцінити кількість і якість насіння і переконається в тому, що наше насіння відповідає найвищим вимогам.
Кошик Вашого замовлення: перед відправкою заповніть всі поля.
Кошик Вашого замовлення: перед відправкою заповніть всі поля.