Газонна трава
Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см.
У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами.
Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність.
Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.

Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Ви можете нам зателефонувати або написати у вайбері.
+380 93 30 03 812 Номер для дзвінка до нашого консультанта.

Дайкон Серце краси

21,00
грн.

Ви можете переконатися у якості!
Старовинна редька Лобо з Китаю незвичайної краси. Її називають кавуновим редисом та китайським дайконом. Цей сорт з білою шкіркою, трохи зеленою шийкою (під впливом сонця) і з яскравим спалахом кавуново-червоного кольору, який при розрізанні виглядає, як стиглий кавун! Великі коренеплоди (від 7 до 9 см) у діаметрі, мають правильну кулясту форму. М'якуш хрумкий, ніжний і соковитий, з солодким і легким пряним смаком. Навіть ті, хто вважає себе ненависниками редьки, люблять кавунову редис за гарний зовнішній вигляд та приємну насолоду. Як і всі китайські лобо, він добре зберігається всю зиму, широко використовується в кулінарії, як свіжим, так і смаженим, а особливо маринованим. Цей сорт дозріває через 50-60 днів після сходів, найкраще росте у прохолодну погоду, будучи посіяним у серпні-вересні.
Made on
Tilda