Газонна трава
Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см.
У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами.
Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність.
Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.

Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Ви можете нам зателефонувати або написати у вайбері.
+380 93 30 03 812 Номер для дзвінка до нашого консультанта.

Гербіцид Буран

41,00
грн.
Неселективний гербіцид широкого спектру дії Буран застосовується для боротьби з багаторічними кореневищними та коренепаростковими, однорічними злаковими та широколистими бур'янами, а також деревно-чагарниковою рослинністю.

Препарат містить у складі діючу речовину - гліфосат у формі ізопропіламінової солі та поверхнево активні речовини, які посилюють активність гліфосфату, а також забезпечують оптимальний розподіл крапель робочого розчину по поверхні листя.

М'який вплив на клітини листової поверхні сприяє швидкому та більш повноцінному проходженню препарату в середину бур'яну. Засіб дифузно проникає в листову поверхню і розподіляється по всій рослині, включаючи коріння, протягом 2-3 годин.

Діюча речовина препарату накопичується в зонах активного росту бур'янів, де порушує основні фізіологічні процеси, що призводить до в'янення та загибелі бур'янів. Засіб також добре всмоктується кореневими волосками із грунтовим розчином. Злакові бур'яни більш чутливі до даного препарату, ніж широколисті.

Гербіцид Буран ефективно використовується для захисту яблуні, груші, сливи, вишні, персика, винограду, буряка цукрового, кукурудзи, картоплі, томатів, огірків, перцю, баклажанів, сої, соняшника, гороху, пшениці, ячменю, кавуна, дині, квіткових, декоративних і газонних культур, з метою знищення осоту городнього, пирію, свинорию, берізки, кульбаби, в'юнка, будяка, гумаю, жовтця повзучого, якірця, мятлика, лисохвоста, подорожника, амброзії, молочаю, горошку мишачого, марі білої, грициків, кропиви, грястиці збірної, душиці звичайної, конюшини, яглиці звичайної, рогозу, очерету звичайного.

Крім того, препарат Буран застосовують від бур'янів при обробці земель несільськогосподарського призначення: залізничних колій, узбіч доріг, територіях біля складів та виробничих споруд, цвинтарів тощо.

  • Гербіцид стійкий до змиву опадами і поливом вже через 30 хвилин після обробки
  • Прилипач у складі даного засобу посилює ефективність діючої речовини
  • Оброблені препаратом поля менш схильні до ерозії та мають велику вологозабезпеченість
  • Даний гербіцид успішно контролює всі види бур'янів включаючи чагарникову рослинність
  • Оброблені гербіцидом Буран бур'яни не відростають повторно
  • Даний препарат ефективний для передзбиральної десикації зернових культур (зневоднення тканин рослин шляхом їх обробки хімічними препаратами)
  • Засіб забезпечує захист від бур'янів до 6-8 тижнів
Made on
Tilda