Газонна трава
Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см.
У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами.
Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність.
Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.

Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Ви можете нам зателефонувати або написати у вайбері.
+380 93 30 03 812 Номер для дзвінка до нашого консультанта.

Інсектицид + фунгіцид Рятiвник троянд (3 мл + 11 мл)

19,00
грн.
Універсальний багатокомпонентний препарат Рятівник троянд використовується для обробки всіх сортів троянд з метою знищення та захисту від широкого спектру хвороб та комах шкідників. Засіб має тривалий термін захисної дії до 3 тижнів, швидко надає інсектицидну дію на шкідників і винищує їх протягом 24 годин після обробки.

Основні діючі речовини препарату - тіаклоприд та клотіанідин, - дві інсектицидні речовини, які надають згубний вплив на центральну нервову систему комах, внаслідок чого у них настає параліч і подальша загибель. Також до складу препарату включено висококонцентроване калій-фосфорне добриво в хелатній формі, що дозволяє легко засвоювати поживні елементи.

Фосфор необхідний трояндам для гарного та рясного цвітіння, а також сприяє кращому визріванню пагонів до зими. Калій троянди споживають у великій кількості в період цвітіння та підготовки до зимівлі. Збалансований склад добрива Квантум заповнює дефіцит калію та фосфору у троянд. Крім цього, добриво має антистресовий ефект, активізує ріст, підвищує імунітет і стійкість до хвороб та несприятливих факторів навколишнього середовища. Добриво має фунгіцидний ефект, виражений профілактичним та лікувальним впливом. Для кращого засвоєння поживних речовин вегетативною частиною троянд до складу препарату включений прилипач, який посилює ефект від препарату, а також пролонгує його захисну дію.

Рятівник троянд ефективний в обробці троянд проти хвороб несправжньої борошнистої роси, іржі, сажистого нальоту, сірої гнилі, вірусних та інших захворювань, а також проти попелиці, щитівки, листовійки, рожевого пильщика, трипсів, цикадок та інших шкідників.

  • Даний інсекто-фунгіцид не викликає резистентності у комах та патогенів
  • Препарат має тривалий період захисної дії до 3-х тижнів
  • Прилипач підвищує ефективність засобів захисту рослин та добрива
  • Висококонцентроване фосфорно-калійне мікродобриво у складі препарату дає антистресовий ефект, відновлює ріст та збільшує опірність до хвороб
  • Засіб сприяє рясній та тривалій бутонізації
Made on
Tilda