Газонна трава
Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см.
У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами.
Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність.
Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.

Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Ви можете нам зателефонувати або написати у вайбері.
+380 93 30 03 812 Номер для дзвінка до нашого консультанта.

Інсектицид АТАКА хрущ

30,00
грн.
Засіб Інсектицидно-акарицидний Протект.
Склад д.р.: спіродіклофен 240 г\л, допоміжні речовини, ПАР
Препаративна форма: концентрат суспензії.
Приготування робочого розчину: В зазначеному обсязі води розчинити вміст пакета 10 мл, ретельно перемішати. Використовувати за інструкцією.
Атака Хрущ - інноваційний контактно-системний інсектоакарицид для захисту с / г культур від комплексу ґрунтових шкідників: личинки травневих хрущів, колорадський жук, дротянки, совки та ін.

Властивості препарату:
  • висока ефективність дії;
  • широкий спектр захисної дії;
  • тривалий захисний період;
  • не фітотоксічен при дотриманні рекомендованих норм;
  • не шкідливий для культур.
Максимальна кратність обробок за сезон - 1. Період очікування до збору врожаю 30 днів.

Запобіжні заходи: під час роботи з препаратом використовувати засоби індивідуального захисту, не їсти, не пити, не курити. Слід уникати вдихання аерозолю, попадання на шкіру та в очі. Після роботи вимити з милом руки і обличчя. Зберігати в закритій упаковці виробника в недоступному для дітей місці, окремо від харчових продуктів і медикаментів при температурі від 0 до 350С. Не ковтати! Транспортування разом з продуктами харчування і кормами забороняється.
Токсичність - II клас токсичності.
За умов правильного дозування препарат «АТАКА» нешкідливий для бджіл та хижих комах.
Перша допомога: При попаданні препарату на шкіру або в очі промити їх чистою водою. При попаданні в шлунок - очистити шлунок, вжити активоване вугілля, звернутися до лікаря.
Гарантійний термін зберігання: 5 років від дати виготовлення.
Made on
Tilda