Газонна трава
Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см.
У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами.
Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність.
Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.

Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Ви можете нам зателефонувати або написати у вайбері.
+380 93 30 03 812 Номер для дзвінка до нашого консультанта.

Добриво Провентус для саду та городу

35,00
грн.
Кристалічне комплексне добриво для саду та городу застосовується як підживлення різних садових культур плодово-ягідного та декоративного типу. До складу добрива входять:
  • макроелементи – азот, фосфор, калій;
  • мезоелементи - сірка та магній;
  • мікроелементи – бор, залізо, марганець, цинк, мідь, молібден, кобальт;
  • вітамінний комплекс – тіамін (В1), аскорбінова кислота (С), нікотинова кислота (РР).
Такий багатий склад добрива підвищує врожайність, збільшує масу плодів і ягід, покращує їх смакові характеристики, підвищує вміст корисних речовин (пектину, фруктози, вітамінів, білків, цукрів). Збалансований склад підживлення забезпечує рослини повноцінним живленням, компенсуючи дефіцит макро-і мікроелементів, а їх хелатна форма добре засвоюється рослинами.

В результаті застосування добрива відзначається збільшення плодових бруньок, краще визрівають пагони, покращується морозостійкість. У зимуючих бруньках формується більше суцвіть.

Добриво може бути використане в будь-якій системі поливу (крапельне зрошення, дощування, гідропоніка і т.д.), а також застосовуватися як для кореневого та позакореневого підживлення. Таке підживлення підвищує імунітет рослин до різних захворювань, збільшує стійкість до несприятливих погодних умов і не завдає шкоди навколишньому середовищу.

Ефективно використовується для підживлення картоплі, томатів, перцю, баклажанів, капусти, буряків, винограду, яблуні, груші, сливи, вишні, черешні, персика, абрикоса, смородини, малини, агрусу та багатьох інших культур.

Переваги:
  • Препарат стимулює здоровий та повноцінний ріст культур, дає збалансоване харчування
  • Засіб гарантує приріст до врожайності на 10-20%
  • Мінеральне добриво заповнює дефіцит макро- та мікроелементів овочевих та плодово-ягідних культур
  • Підживлення підвищує врожайність, смакові якості плодів та вміст у них корисних речовин та вітамінів
  • Даний препарат стимулює швидке пропорційне зростання рослин і ранній початок плодоношення
  • Добриво Провентус підвищує стійкість рослин до захворювань та несприятливих факторів навколишнього середовища
  • Поживна суміш стимулює розвиток корисних ґрунтових мікроорганізмів, підвищуючи родючість ґрунту.
        Made on
        Tilda