Газонна трава
Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см.
У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами.
Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність.
Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.

Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Ви можете нам зателефонувати або написати у вайбері.
+380 93 30 03 812 Номер для дзвінка до нашого консультанта.

Добриво Quantum Хелат заліза 30 мл

30,00
грн.
Квантум Хелат заліза - Stop хлороз Fe-3.2%

Застосовується для лікування та профілактики хлорозу в різних сільськогосподарських рослинах, включаючи овочеві та плодово-ягідні культури. Даний продукт нормалізує загальний метаболізм у рослинах, а також покращує фотосинтез та дихальні функції.

Залізо відіграє важливу фізіологічну роль у житті рослин, оскільки є частиною ферментів та бере участь у процесах синтезу хлорофілу та обміну речовин. Даний мікроелемент відповідає за дихання рослин, оскільки входить до складу дихальних ферментів. Квантум хелат заліза компенсує нестачу заліза, запобігає виникненню жовтого відтінку на зелених частинах рослин, який виникає при хлорозі (дефіциті заліза).

В результаті використання добрива Квантум хелат заліза, метаболічні процеси в клітинах рослин оптимізуються, зміцнюється імунна система, збільшується стійкість до стресових періодів, а рослини набувають яскраво-зеленого кольору завдяки насиченості хлорофілу в листі. Препарат є екологічно безпечним, не завдає шкоди рослинам, культурам та навколишньому середовищу. Мінеральне добриво Quantum хелат заліза застосовують для лікування та профілактики хлорозу методом обприскування яблуні, груші, абрикосу, смородини, винограду, малини, аґрусу, картоплі, капусти, зелені, огірків, томатів, моркви, баклажан, кабачків, полуниці, троянд, гладіолусів, гіацинтів, ялини, ялівцю, сосни, туї, газонних трав.

Переваги:
  • Збільшує кількість хлорофілу в листі рослин
  • Гарантований 100% результат
  • Простота та зручність у застосуванні
  • Сертифікований препарат
Made on
Tilda