Газонна трава
Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см.
У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами.
Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність.
Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.

Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Ви можете нам зателефонувати або написати у вайбері.
+380 93 30 03 812 Номер для дзвінка до нашого консультанта.

Мідний купорос

60,00
грн.
Фунгіцид та антисептик.
Призначення: Фунгіцид для боротьби з хворобами ягідних, плодових (кісточкових і зерняткових культур), декоративних культур, чагарників.
Як антисептик - мідний купорос призначений для застосування в особистих підсобних господарствах.
Спосіб застосування: У садівництві осіннє обприскування плодових і ягідних культур (по голому конусу) або весняні обприскування (до розпускання бруньок) проводять свіжоприготовленим розчином в ранкові або вечірні години в суху безвітряну погоду (не менше 3-4 годин до початку дощу).
Дезінфекцію коренів саджанців плодових дерев і троянд проводять після видалення наростів кореневого бактеріального раку зануренням коренів в робочий розчин на 2-3 хв - з наступним промиванням водою.

Залежно від культури і розмірів вегетативної маси, витрата робочого розчину:
Овочеві та однорічні культури - 1-1,5 л / 10м2;
Плодові дерева - до 2 л на молоде і до 4 л на доросле дерево. Дає ефект через 2 години. Період захисної дії: 7-12 днів
Запобіжні заходи: Клас небезпеки: 3 (помірно небезпечна сполука). При роботі з препаратом необхідно дотримуватися вимог і запобіжних заходів. Забороняється пити. Палити, вживати їжу. Під час цвітіння обробка рослин заборонена. Не допускається попадання у водойми, колодязі, джерела водопостачання. Не можна проводити обробку препаратом при температурі повітря вище + 30С. Зберігати в сухому прохолодному темному місці, недоступному для дітей та тварин, окремо від харчових продуктів і ліків.
Термін зберігання: 24 місяці.

Made on
Tilda