Для засівання газону використовується підготовлений ґрунт та насіння трави: це може бути як перекопаний існуючий ґрунт, так і привозний ґрунт. Для низовин, не застосовується вода, потрібне підсипання ґрунту для унеможливлення болота, або облаштування дренажа ґрунту. Перекопана земля розгромаджується, зверху посипається насінням газонної трави. Насіння газонної трави обов'язково потрібно заховати всередину ґрунту граблями, задля уникнення поїднання птахами — голубами або горобцями — птахи збирають насіння зверху та здатні викопувати мілко заховане, спричиняючи проростання газону з проплішинами. Оптимальне залягання насіння трави 1-1,5 см. У перший рік необхідно регулярно поливати газон. Необхідно використовувати системами з розсіянням, бо потужний полив розмиває молоді стебельця. Уникайте створення калюж. Вода має просочитись на 10-12см у грунт. На початку весни другого року газон чистять від опалого за зиму листя та іншого сміття. За потреби газон обприскують гербіцидами чи іншими препаратами. Газон потребує регулярної стрижки, не можна допускати цвітіння, інакше рівномірно засіяна трава стане окремими кущиками трави. Трава, що виростає вище 7см, починає заважати іншим видам газонних трав, що порушує однорідність. Удобрювати газон треба навесні у квітні та влітку одразу після поливу. Обов'язково, якщо помітно, що трава погано росте або жовтіє. Як добрива використовують гранули аміачної селітри (рідше нітроамофоски), які рівномірно розсипають після поливу і злегка поливають знову. Норми витрати при цьому – 10–20 г на 1 кв. м. Азотне добриво краще вносити навесні та влітку, а калійно-фосфорне – восени.
Безкоштовна доставка на замовлення по передплаті Укрпоштою від 400 грн, Новою поштою від 700 грн.
Регіональний скарб Апулії цей помідор є частиною гастрономічної історії цих земель. Він був основою для минулого, коли всі сім'ї, навіть міські, заготовляли його на зиму, бо жодного іншого томату для цього не підходив. Традиційний фаворит для сушіння на сонці (використовуйте духовку в Україні!) та тривалого зимового зберігання цілих рослин, підвішених у сухому, холодному та темному місці. Тому в Італії його називають вічним помідором, за відмінну безпеку, завдяки товстій шкірі і сильної прихильності до стебел. Плоди у формі червоної сливи з характерним носиком мають довжину близько двох дюймів (5 см) і важать одну або дві унції (30-60 г). У них насичена, дуже м'ясиста м'якоть, у якій мало насіння та трохи соку, з багатим класичним ароматом томатів. Стійкі до розтріскування помідори ростуть гронами на витривалих, швидко зростаючих напівдетермінантних рослинах, які поширюються убік і дозрівають одночасно. Їм потрібна підтримка, оскільки вони можуть зрости до шести футів (1,8 м) і дати багато важких масивних грон з плодами в таких кількостях, що Ви можете перестати збирати їх, не встигаючи переробляти ці томати. Вони чудові для консервування та соусів, на брускеттах у свіжому, а особливо у в'яленому вигляді.
Ви можете переконатися у якості! Паперовий конверт без проклеєнь з боків усередині якого знаходиться герметичний поліетиленовий zip lock пакетик із насінням. Таким чином, Ви зможете оцінити кількість і якість насіння і переконається в тому, що наше насіння відповідає найвищим вимогам.
Кошик Вашого замовлення: перед відправкою заповніть всі поля.
Кошик Вашого замовлення: перед відправкою заповніть всі поля.